SABİHA GÖKÇEN HAVALİMANI MİNİBÜS KİRALAMA

SABİHA GÖKÇEN HAVALİMANI MİNİBÜS KİRALAMA

SABİHA GÖKÇEN HAVALİMANI MİNİBÜS KİRALAMA

Sabiha Gökçen’e gidiş gelişlerde sayı olarak bir minibüse ihtiyacınız varsa ve rahat bir şekilde  seyahat etmek isterseniz Sabiha Gökçen minibüs kiralama sizlere yardımcı olmaya devam etmektedir.  Yolculuk yapacak sayının fazla olmasında birden fazla araç kullanılacağına minibüs tarzında ulaşım araçlarının tercih edilmesi daha iyi olacaktır.

Sabiha Gökçen gibi yerler yolculuk yapacakların önemli uğrak noktaları arasındadır. Buralara istenilen zamanlarda istenilen araç tipiyle seyahat edebilmek önemlidir. Seyahat esnasında gerekli konforun sağlanması ise müşterileri mutlu etmektedir.

Ülkemizin en fazla nüfusunu bünyesinde barındıran İstanbul için artan nüfusa paralel olarak ulaşım ihtiyacı da gün geçtikçe artmaktadır. Bunun için kamu ve özel sektör temsilcileri tarafından değişik ulaşım araçları kullanarak söz konusu ihtiyaç karşılanmaya çalışılmaktadır. Bunlardan en önemlilerinden birisi de araba ya da minibüs kiralama faaliyetleridir.

İstanbul’da minibüs ile yolcu taşımacılığı, kent içi yolcu taşımacılığının en yaygın türüdür. Minibüs kiralayarak sayıca fazla olan gruplar kafalarına göre bir gezi planlayabilmektedir.  

İstanbul’un büyüme ve genişleme hızı nedeniyle daha fazla ulaşım türüne ihtiyaç duyular haline gelmiştir. Bu durum ülkemizde sadece İstanbul’da değil tüm büyük şehirlerde aynı şekilde olmaktadır.  Ayrıca dünya metropollerindeki uygulamalara benzer ve çağa uygun yeni çözüm yolları ve iyileştirme çalışmaları gündemdeki yerini korumaya devam etmektedir.

Ülkemizde ve Avrupa’da büyük bir pazara sahip olan araç kiralama sektörü hem araçlar açısından hem de hizmet açısından önemli bir noktaya erişmiştir. Örneğin Hollanda ve Almanya gibi gelişmiş ülkelerde en çok tercih edilen uzun dönem araç edinim yolu olarak kullanılırken, pazardaki standartlar, firmalar arası oluşacak uçurumu aza indirmekte ve bu sayede sektör hızla yeni yatırımcı kazanabilmektedir. Fakat bu hızlı katılımlar, sektör temsilci sayısının yüksek oranlara çıkması sonucunda yeni yatırımcıların cesaretlerinin kırılması ve yoğun rekabetin yaşanması nedeniyle azalmaya başlamıştır.

Ülkemizde yeni otomobil satışlarının 2015 yılının aynı dönemine göre yüzde 3,2 oranında arttığı 2016 yılının ilk yarısında Türkiye operasyonel kiralama sektörü, Türkiye’de satılan yeni otomobillerin yüzde 20,2’si olan yaklaşık 68 bin adet yeni aracı filosuna katmıştır. 2016 yılının ilk yarısında yüzde 6 büyüme kaydeden sektörün filosundaki araç sayısı 293 bin 800 adede ulaşmıştır. 2016 yılının ilk yarısında 4 milyar 800 milyon TL’lik yeni araç yatırımı yapan Türkiye operasyonel kiralama sektörünün aktif büyüklüğü ise 19 milyar 900 milyon TL’ye ulaşmıştır.


Whatsapp Telefon