SABİHA GÖKÇEN 7 KİŞİLİK ARABA KİRALAMA

SABİHA GÖKÇEN 7 KİŞİLİK ARABA KİRALAMA

SABİHA GÖKÇEN 7 KİŞİLİK ARAÇ KİRALAMA
Sabiha Gökçen 7 kişilik araç kiralama
 ile istenilen noktaya sayı olarak bir arabadan daha fazla olup yedi kişiye kadar yolculuk yapmak isteyenler için ulaşım imkanları sunulabilmektedir. Araç kiralamalarda araçların yeni ve kaliteli olmasına özen gösterilmektedir.


Araç kiralamada önemli hususlardan birisi de yıl bazında kısa sürelerde araçların değiştirilmesi gerektiği ile ilgilidir. Genellikle araç kiralama firmaları son model araçlarını filolarına kazandırabilmek için mücadele etmektedir. Çünkü son model ve kaliteli araçlar araba kiralayanları yakından ilgilendirmektedir. Herkes seyahatlerin rahat geçmesini ister ve daha emniyetli olmasını arzu eder. Örneğin Sabiha Gökçen’den 7 kişilik bir araç kiralayarak gidilmesi planlanan yere eski model bir araba ile gitmek ile son model araçla ulaşım sağlamak arasında çok farklılıklar vardır.

Araç kiralama firmalarının araç değişiminde yaşanan bu devir daim, 2. el araç pazarını da etkisi altına almaktadır. Otomotiv sektöründe boy gösteren bazı dünya markaları, sıfır konumda bulunan araçlarda gerçekleştirecekleri filo satışlarında alıcıyı cezbedecek iskontoları hayata geçirirken aynı satışların bireysel pozisyonunda meblağı yüksek tutarak bireysel tüketicinin 2. el pazarını tercih etmesine olanak sağlıyor. Yaşanan bu sirkülasyon, 2. el piyasasının canlı kalmasını tetiklemektedir. Filo oluşturulma aşamasında üreticiler tarafından araç kiralama firmalarına yönelik olarak hayata geçirilen pazarlama stratejilerinden bir diğeri de paket anlaşmalardır. Paket anlaşmaları sadece kontratlı kiralama müşteriler için alınan araç sayısını içermekte ve bunların satış firmasına ibrazı gerekmektedir. Yıllık bazda belli bir sayıda anlaşan firmalar, hak kazandıkları indirimden yıl içinde aldıkları tüm araçlardan münferit sayılardan bağımsız olarak kullanabilmektedir.

Sabiha Gökçen 7 kişilik araç kiralama faaliyeti havalimanına gelen ve giden yolcu açısından büyük faydalar sağlamaktadır. Çünkü normal bir araba ile seyahat edilmeye çalışılsa en az iki tane araca ihtiyaç bulunmaktadır. 7 kişilik araç ayarlandığında rahat bir şekilde ulaşılması gereken noktalara erişim sağlanır.

Araç kiralama faaliyetlerinin genişlemesi ile ortaya farklı model yapılar çıkmıştır.

Araç satış ve araç kiralama pazarın büyümesi ve gelişmesiyle birlikte söz sahibi olmak isteyen firmalar, distribütörlük aşamasında, filo kiralama departmanları oluşturup, bir yandan filo kiralama işlemlerini yürütürken, diğer yandan da günlük kiralama yapabilmektedirler. Ortaya konulan bu hizmet hem firmanın pazar payını yükseltmekte hem de toplam faydanın artmasını sağlamaktadır.

Whatsapp Telefon