Araç Kiralamada En Popüler Şehirler

Araç Kiralamada En Popüler Şehirler

Araç Kiralama

Araç kiralama
 konusunda en popüler şehirlerin bilinmesi, bu alanda hizmet veren firmaların sayısının hangi şehirlerde çok olduğunun ve bu konuda büyük bir ağın olduğunun dolayısıyla da seçeneklerin ve farklı fiyat opsiyonlarının da bilinmesi anlamına gelmektedir.

Araç Kiralama Konusunda En Popüler Şehirler Nelerdir?

Dünyanın büyük arama motoru Google’ın verdiği sonuçlara göre araç kiralamada en popüler 10 şehir aşağıdaki şekilde yer alıyor. Bu şehirlerin araç kiralama konusundaki ilişkisini de sizlere belirttik.



Araç

  1. Bursa:    Bursa sanayi ve tekstilin yani ticaretin yoğun olarak yapıldığı bir şehir bu yüzden gerek bireysel gerekse kurumsal olarak araç kiralamanın popüler olması doğaldır. Çünkü Bursa konumu gereği ticari anlamda Türkiye’nin en büyük şehirlerinin coğrafi olarak merkezinde yer almaktadır.
  2. Nevşehir Nevşehir hem turistik hem de tarımsal alanda oldukça gelişmiş bir şehrimizdir. Bu yüzden hem arazi tipi araçların hem de turistik anlamada kullanılacak kişisel otomobil ya da servis tipi kiralık araçların kullanımı Nevşehir’de popülerdir.
  3. Antalya: Bu şehrimiz Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden biridir. Bu yüzden yerli ve yabancı turistler tarafından Antalya oldukça araç kiralama konusunda popüler bir şehirdir.
  4. Kocaeli : Kocaeli, Türkiye’nin maddi olarak en varlıklı şehridir. Kocaeli’de sanayi, ticaret ve öğrenci pazarı oldukça geliştiğinden ve İstanbul’a olan kısa mesafesiden dolayı bireysel araç kiralama ve filo kiralama popülerliğini korumaktadır.
  5. Sakarya : Yine sanayinin ve öğrenci pazarının geliştiği ve İstanbul’a çok yakın bir konumda bulunan bir şehrimiz Sakarya’dır. Yine aynı sebeplerle bireysel ve kurumsal kiralamadan oldukça yararlanılmaktadır.
  6. Rize : Özelllikle tarımın oldukça gelişmiş olduğu Rize’de hem şehir hem de köy hayatı yaşanmaktadır. Hem şehir için hem de arazi kullanımında Rize’de yaşanlar ve iş yapanlar için araç kullanımı bir zorunluluk olmaktadır.
  7. Muğla : Bu şehrimiz, Türkiye’nin en büyük turizm merkezlerine ev sahipliği yapmaktadır. Özellikle turistik amaçla araç kiralamalar Muğla’da çok rağbet görmektedir.
  8. Ankara: Ankara Türkiye’nin başkenti ve büyük şehirlerindendir. İletişimin her zaman en önemli olduğu şehirlerden biri olan Ankara’da hem bireysel hem de kurumsal araç kiralama oldukça yaygındır ve bu alanda büyük bir pazar bulunmaktadır.
  9. İzmir: İzmir hem turizmin hem yerel yaşantının hem de sanayi ve ticaretin yoğun olarak varlığını sürdürdüğü büyükşehirlerimizden biridir. Bu yüzden büyük bir araç kiralama pazarının İzmir’de bulunuyor olması hiç de şaşırtıcı değildir.
  10. İstanbul : Türkiye’nin en büyük nüfusuna sahip İstanbul’da Türkiye’nin en büyük trafiği de bulunmaktadır. Aynı zaman yüksek ticari aktiviteleri ve turizmi de gözönünde bulundurunca İstanbul’un araç kiralama konusunda en popüler şehir olması oldukça normaldir. Kredi kartsız araba kiralama için anasayfamıza tıklayınız.


Whatsapp Telefon